<

GORĄCA CZEKOLADA

  • Porcje: 3
  • Czas przygotowania: 15
  • Pieczenie: 0 min
  • Kalorie: 230 kcal
Drukuj

Nigdy bym nie pomyślała, że będę się rozgrzewać 10 maja, gorącą czekoladą. Zawsze myślałam, że gorąca czekolada to napój na śnieżne, zimowe dni.

Składniki

Wykonanie

  1. Mleko zagotować, dodać połamaną czekoladę, rozpuścić, gotując na małym ogniu.
  2. Mieszać, dodać miód i kardamon, rozlać do filiżanek.

Dodaj komentarz


Na tej stronie wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies), dzięki którym nasz blog może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies, umieszcza je w pamięci Twojego urządzenia.
© Copyright 2015 by ciociawandagotuje.pl. All Rights Reserved. | Designed by ADNET Systems Adam Trzciński using Bootstrap