<

Wyszukiwarka

Wyniki wyszukiwania

Przepisy

+

UDKA PIECZONE W GLAZURZE MUSZTARDOWO-MIODOWEJ

Udka drobiowe, pieczone w glazurze: miód, musztarda francuska gruboziarnista, olej, sok z cytryny, sól, pieprz, papryka słodka.

90 min
4
+

PAŁKI Z KURCZAKA NADZIEWANE PIECZARKAMI

Udka kurczaka nadziewane farszem: pieczarki, ser żółty, cebula.

90 min
8
+

PERLICZKA PIECZONA

Perliczka pieczona w rękawie, natarta majerankiem i papryką słodką, wcześniej moczona w solance przez 24 godziny.

200 min
4
+

ROLADA Z KURCZAKA FASZEROWANA PIECZARKAMI

Kurczak pozbawiony kości, nadziany pieczarkami z cebulką i suszoną żurawiną. Doprawiony solą, pieprzem, jarzynką.

90 min
10
+

Skrzydełka kurczaka z syropem klonowym

Skrzydełka pieczone w piekarniku w syropie klonowym, sosie sojowym, soku z cytryny, oleju, z dodatkiem listków laurowych i oregano.

60 min
5
+

Skrzydełka z miodem

Skrzydełka pieczone z dodatkiem miodu, sezamu, sosu sojowego i takich przypraw jak: sól, pieprz, papryka słodka i ostra, chilli, curry, kolendra, czosnek granulowany, cynamon, gałka muszkatałowa.

80 min
6
+

Filety z kurczaka zapiekane w zupie cebulowej i borowikowej

Piersi kurczaka panierowane w zupie cebulowej i borowikowej, zalane śmietaną i zapiekane w piekarniku. Mięso świetnie smakuje z ziemniakami, jak również z ryżem.

65 min
6

Na tej stronie wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies), dzięki którym nasz blog może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies, umieszcza je w pamięci Twojego urządzenia.
© Copyright 2015 by ciociawandagotuje.pl. All Rights Reserved. | Designed by ADNET Systems Adam Trzciński using Bootstrap